Kraanmachinist

Vraag eenvoudig offertes aan

Kraanmachinist

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een kraanmachinist bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Kraanmachinist).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Korving Transportbegeleiding K.T.B.
Petteveltlaan 11
1974SR Ijmuiden
Goedhart Sloop- en Dienstverlening
Akkerwinde 55
2403GP Alphen aan den Rijn
J.G. Noordenbos
Baron Van Sytzamawei 12
9105LH Rinsumageast
Ricus Schuurman
Carolieweg 27
9365TC Niebert
E. den Ouden Tuinaanleg & Verhuur
Weresteijn 84
3363BR Sliedrecht
Hendri Buitendijk Grondverzet
Noordzijde 29
2977AD Goudriaan
S. Smits Grondverzet
Bisschop Rythoviusdreef 3
5561TD Riethoven
twenty4seven technics
Schildstraat 23-A
3074XP Rotterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Trossen los!

bron: NRC

Kinderen kennen de zee niet meer. Maar er is werk zat in de scheepvaart en waterbouw. Daarom bieden de natte beroepsgroepen nu het schoolproject Work@water aan.

lees verder ›

Kraanmachinist gewond door treinbotsing

bron: de Volkskrant

Een passagierstrein van Arriva heeft maandag rond het middaguur op het traject Groningen- Zuidbroek een minikraan geraakt die naast het spoor reed. De 53-jarige kraanmachinist uit Westerhaar-Vriezenveensewijk (Overijssel) liep daardoor een hoofdwond op. Dat maakte de politie bekend. De man was bezig met werkzaamheden langs het spoor tussen Waterhuizen en Kropswolde. Op een smalle ijzeren brug op d …

lees verder ›

De stemming onder 527 burgers in 30 dorpen en stadswijken; De vervreemding van Nederland

bron: NRC

Op 3 mei kiest Nederland een nieuwe Tweede Kamer. De peilingen voorspellen op een aardverschuiving. VVD, CDA, D66 en PvdA zijn verwikkeld in een nek-aan-nek race. De coalitie staat op zwaar verlies. Het electoraat verlaat in hoog tempo de zuilen. Extreme partijen boeken winst. Wat bezielt de kiezers? Dertig verslaggevers van NRC Handelsblad gingen afgelopen maandag naar even zovele dorpen en stadswijken om de stemming te peilen. De plaatsen zijn door het Centraal Bureau voor de Statistiek geselecteerd naar bevolkingsopbouw, welstandsklasse en verstedelijking. Bij elkaar vormen de bewoners een representatieve dwarsdoorsnede van het electoraat. Ruim vijfhonderd kiezers waren bereid vragen te beantwoorden over politiek en verkiezingen. Wat gaat u stemmen? Wat stemde u bij de vorige Kamerverkiezingen? Wat vindt u 'de grote kwesties' in Nederland? Een mega-reportage over het kloppend hart van Nederland - aan gene zijde van de kloof tussen burger en politiek.

lees verder ›

Huldiging voorbij, Coolsingel stroomt leeg

bron: NRC

De Rotterdamse club werd gisteren kampioen. NRC doet verslag van de feestelijkheden op de Coolsingel.

lees verder ›

Volautomatische terminal op de Maasvlakte

bron: De Ingenieur

‘Wat we hier doen, is containers van een schip laden en lossen en het vervoer naar het achterland verzorgen via binnenvaartschepen, goederentreinen en vrachtwagens. Maar wat onze terminal echt anders maakt, is dat we de belangrijkste handeling, het laden en lossen van de diepzeeschepen, op afstand gaan

lees verder ›

Een schip los je in Rotterdam met een joystick

bron: de Volkskrant

Snel, sneller, snelst luidt het motto op de Tweede Maasvlakte. Vrijdag gaat een hypermoderne terminal van APMT open die daarin uitblinkt. Als de MSC Oscar, het grootste containerschip ter wereld, in maart voor het eerst de Rotterdamse haven aandoet, zit het plastic nog op de trappen van de nieuwe. De Italiaanse kapitein Giuseppe Siviero worstelt met zijn nieuwe computer. Het is duidelijk: voor eig …

lees verder ›

Geef de macht terug aan ambachtsmensen

bron: de Volkskrant

De bijna-ramp in Alphen aan de Rijn maakt duidelijk dat ambachtsmensen in Nederland op een zijspoor zijn gezet door arrogante academici, betuttelaars en regeltjesbedenkers. 'Zelfs een vlekkeloze uitvoering van de geplande werkzaamheden had dit niet kunnen voorkomen, de plannen deugden niet', zegt de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) over het ongeluk in Alphen aan de Rijn, waar in augustus vorig …

lees verder ›

De beste uitvinding van de vorige eeuw? Dit dus

bron: NRC

De container heeft een slecht imago. Maar we hebben er meer aan te danken dan aan alle handelsverdragen bij elkaar. Vooral Nederland profiteert, schrijft Bart Kuipers.

lees verder ›

Grote grijper mag er maar 5 centimeter naast zitten

bron: de Volkskrant

Het verbinden van Noord en Zuid voor de metrolijn is de een na laatste fase ingegaan: het uitbaggeren van een geul van 420 meter. AMSTERDAM - Druipend van het water komt de reusachtige grijper van de Viking uit het IJ. Hij heeft zojuist een hap van 6 kuub uit de bodem genomen. Met twee andere kraanschepen baggert de Viking een geul tussen het Centraal Station en Amsterdam-Noord. In het najaar word …

lees verder ›

Singapore gaat voorbeeld Rotterdam voorbij

bron: NRC

Ooit was de haven van Rotterdam het grote voorbeeld voor Singapore. Inmiddels zijn de rollen min of meer omgedraaid: Singapore dreigt Rotterdam als grootste haven ter wereld te overvleugelen. Portret van een haven waarin prestaties, percentages en prognoses slechts één doel dienen: de absolute marktleidersrol in de maritieme wereld.

lees verder ›

Ik doe het my way

bron: NRC

De Verkeersonderneming Slim Bereikbaar organiseerde gisteren een ‘undergroundconcert’ van Lee Towers. Schrijver Marcel van Roosmalen ging poolshoogte nemen. In de metro van het Centraal Station te Rotterdam gaf Lee Towers een ‘undergroundconcert’. Er waren mensen die daar erg van schrokken, maar de meesten reageerden gelaten.

lees verder ›

‘Kom snel hierheen, de pleuris is uitgebroken’

bron: NRC

Verzakkingen Het ging helemaal mis op de Vijzelgracht, tien jaar geleden. Nadat eerder al vier monumentale huisjes onbewoonbaar waren verklaard, verzakten wederom meerdere panden. „Je kúnt het niet zelf oplossen. Het is te groot.”

lees verder ›