Kunstschilders

Vraag eenvoudig offertes aan

Kunstschilders

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Kunstschilders).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Firma Th. Hoppenbrouwers
Willemstraat 39
5611HC Eindhoven
Van Beek Art Supplies
Kapelstraat 9
1404HT Bussum
Ingma Teken- en Kunstmaterialen
Van der Hooplaan 233
1185GC Amstelveen
Herfst & Helder
Churchillweg 5
6707JA Wageningen
Henk Olthuysen
Staartsestraat 37
4635RB Huijbergen
Van Beek Art Supplies
Stevinstraat 7-B
1171XW Badhoevedorp
Colors@Home Budding
Emmastraat 11
3181GC Rozenburg (Zuid-Holland)
Hartevelt-Kaders
Roerdompstraat 30
4901AL Oosterhout (Noord-Brabant)

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Bij elkaar gejutte kunst

bron: NRC

Uit protest tegen de grote hoeveelheid plastic afval die de mens uitstoot, begon Arnold Gronert kunstwerken te bouwen met aangespoeld materiaal, zag Kester Freriks .

lees verder ›

De Urker visser die graag botten vangt

bron: NRC

Interview Visser Klaas Post ontdekte in de Westerschelde twee unieke vindplaatsen van uitgestorven walvissen en dolfijnen. Hij is “tot atheïst geëvolueerd” en speurt nu naar botten.

lees verder ›

Picasso-schilderij vernield in Tate Modern in Londen

bron: NRC

Een man zou zaterdag een scheur hebben gemaakt in het schilderij Buste van een vrouw (1944), dat ongeveer 23 miljoen euro waard is.

lees verder ›

Van schilderkunst naar fotografiekunst

bron: Infonu

Eeuwenlang hebben vele notabelen en meestal rijke lieden zich laten portretteren door kunstschilders. Veel musea hangen vol met portretten of hebben op zijn minst een galerij met afbeeldingen van belangrijke historische figuren. Maar vanaf een bepaal…

lees verder ›

‘Hier in het bos geniet ik in stille eenzaamheid van het origineel’

bron: NRC

In het begin van het nieuwe jaar wil Wim Pijbes terug naar de bron: de vrije natuur. Bij Wolfheze vindt hij een van de oudste bossen van Nederland.

lees verder ›

Van Hopperschilderij tot dansvoorstelling met groene spots, wapperlampen en een poefje zijlicht

bron: de Volkskrant

Lichtontwerper Pelle Herfst schetst hoe hij op toneel het bevreemdende namiddaglicht probeert te benaderen. Je ziet één beeld, je vermoedt een hele film. In de beroemde schilderijen van de Amerikaanse kunstschilder Edward Hopper (1882-1967) zitten mensen als bevroren aan een bar, staren uit het raam, lezen een tijdschrift aan een schaarsverlichte balie of wachten in een hotellobby, op gladde faute …

lees verder ›

Hoe bekijk ik moderne schilderkunst

bron: Hoedoe

Je kunt natuurlijk gewoon een museum inlopen en zelf proberen je een beeld te vormen van de collectie schilderijen die aan de muren hangt. Je zult als leek echter al gauw merken dat dat niet meevalt zonder gids. ‘Toch kan het’, zegt kunstenares Adelijn van Huis. ‘De toeschouwer is degene die het schilderij tot leven brengt. Maar daar moet je wel iets voor doen.’ Wat, dát lees je hier.

lees verder ›

Wie maakt de meeste kans op de Libris Literatuurprijs?

bron: NRC

Deze maandag wordt op tv bij Nieuwsuur de winnaar van de Libris Literatuurprijs (50.000 euro) bekendgemaakt. De shortlist is opvallend sterk.

lees verder ›

Hoe een enorme hoeveelheid Nederlandse meesters in Rusland belandde

bron: de Volkskrant

Hoe kwamen al die prachtige Hollandse meesters toch in Rusland terecht? Een maand of acht lang kunnen 63 werken weer worden bewonderd in het land waar ze werden gemaakt. Een kans die u niet mag laten lopen. En dan sta je voor De Baadster (1660-'65). Het toont een naakte jonge dame, wat je wist, wier blik het midden houdt tussen 'Wat mot je, viespeuk?' en 'Kom er toch gezellig bij'. Wat je óók wist …

lees verder ›

‘Ik ben niet tekortgeschoten. Als coach ben je afhankelijk van de mensen om je heen’

bron: NRC

Vijf maanden hield Jaap Stam het vol als coach van Feyenoord. Wrok koestert hij niet, al kende hij wel eenzame momenten in Rotterdam. „Ik ben een doemdenker.”

lees verder ›

‘Rokende, oude mannen’ als leermoment voor de universiteit

bron: NRC

De ophef over het portret van ‘rokende oude mannen’ op Universiteit Leiden is een goede aanleiding om de bestuurscultuur te onderzoeken, schrijft H. M. van den Brink .

lees verder ›

Kleine computer

bron: NRC

Karima Aissaoui schildert met demente ouderen. Ze schrijft columns op basis van haar ervaringen. Deze week: „Mag ik mijn telefoon terug?”

lees verder ›