Muziekinstrumentenmaker

Vraag eenvoudig offertes aan

Muziekinstrumentenmaker

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een muziekinstrumentenmaker bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Muziekinstrumentenmaker).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

CosmicCycleCraft.
Haarlemmer Houttuinen 185
1013GM Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zonder ‘de Suiker’ is Groningen een saaiere stad

bron: NRC

Rond een oude Groningse suikerfabriek is een creatieve gemeenschap gegroeid. Die mag van de gemeente tot 2030 blijven bestaan. „Die tijdelijkheid zorgt voor creativiteit.”

lees verder ›

Het mooiste inlandse hout is voor de hobbyist

bron: de Volkskrant

Pruimetak wordt doedelzak, kersenstam tafelblad en kastanjeboom buitenbank. Het aloude vooroordeel dat voor vervaardiging van hoogwaardige houtprodukten te weinig inlands hout voorhanden is - en van bedroevende kwaliteit bovendien - houdt niet langer stand.... Tropisch hardhout en met chemische middelen verduurzaamd hout raken steeds meer in de ban, en daardoor ontstaat ruimte voor hout uit eigen …

lees verder ›

Tegen lust is niets bestand

bron: NRC

Wat gebeurt er als op een manneneiland een lang aanbeden vrouw verschijnt? In de ‘oer-opera’ Dijkdrift ontaardt dat in een groepsverkrachting.

lees verder ›

Velpon-expert belaagt instrumentmaker

bron: NRC

Het aantal muziekinstrumentmakers is de afgelopen tien jaar explosief gestegen. Omzet en winst staan echter onder druk door toedoen van beunhazen en BTW.

lees verder ›

BRIEVEN

bron: NRC

1 ledere wetenschapper, iedere scribent kent het verschil tussen enerzijds iets algemeen bekends (zoals de evolutieleer, of een onderdeel ervan) bespreken of verder uitdragen, en…

lees verder ›

Tv buitenland belgië nederlands 1

bron: NRC

15.30 (ZWI Too hot to handle, Amerikaanse speelfilm uit 1938 van Jack Conway. 17.15 De collega's. Serie.

lees verder ›

SXSW: jurk op zonnekracht en ogen in je achterhoofd

bron: NRC

In Austin, Texas, vindt een van de belangrijkste multimedia festivals plaats. Nederlandse media zoeken op SXSW ‘digitale inspiratie’.

lees verder ›

`Ik wandel op de rand van kitsch'

bron: NRC

De Belgische zanger Daan, die morgenavond in Rotterdam optreedt, maakt muziek met oude instrumenten die er zo triest uitzien dat ze sympathie opwekken. Underdogs.

lees verder ›

Beschikking sluiting van bedrijven

bron: NRC

De Europeesche strijd tegen het bolsjewisme gebiedt een ver gaanden inzet van het bedrijfsleven en vooral van de voor de oorlogseconomie geschikte werkkrachten. Evenals in…

lees verder ›

Magnifiek boek over Nederlandse huisorgels

bron: NRC

Door A. VAN AMERONGENIn de 17de en 18de eeuw is in Nederland, d.w.z. de Republiek der Verenigde Nederlanden. het huisorgel sterk verbreid geweest.

lees verder ›

Topkapi vijgen

bron: NRC

500 g gedroogde vijgenca. 1 / 2 l waterca. 2 eetl. vloeibare honing1 citroen75 g ongezouten, gepelde pistachenotensnufje kaneelpoeder Vergeleken met het Topkapi-paleis van de…

lees verder ›