App developer

Vraag eenvoudig offertes aan

App developer

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Een app developer kan voor u een app ontwikkelen, dit kan een native app zijn of juist een hybride app (waarbij de app met 1 code base op zowel Android als Apple apparaten werkt). De belangrijkste platformen zijn iOS (apple) en Android. Ontvang eenvoudig offertes van app developer voor het maken van een app of vraag uurtarieven voor specifieke app development taken.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (App developer).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

App Avenue B.V.
Hamerstraat 19-1e verdiepin
1021JT Amsterdam
iCareerpad B.V.
Proekshof 4
9431JG Westerbork
Van Dalen Web & App
Emmastraat 14-a
9722EX Groningen
Flipbyte Solutions B.V.
Gillis van Ledenberchstraat 16-C
1052VG Amsterdam
Foodimus B.V.
Nieuweweg 19
4811LW Breda
Office App B.V.
Herengracht 182
1016BR Amsterdam
getRight
Bremdreef 6
5571AD Bergeijk
Spottiapp
Trintel 29
1141DK Monnickendam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

HBO opleidingen samengevat

bron: Infonu

Uit welke HBO opleidingen kun je kiezen? Met een HBO opleiding leer je beroepsgericht en haal je het maximale uit jezelf. Maar door zoveel interessante vakgebieden, studies en mogelijkheden is het moeilijk om de passende opleiding te vinden. Ondersta…

lees verder ›

Nokia gaat in zee met Microsoft

bron: NRC

Na weken van aanhoudende geruchten en een klassieke brandbrief maakt Nokia (jaaromzet 42 miljard euro) bekend dat het een pact sluit met softwaremaker Microsoft (jaaromzet 46 miljard euro). De grootste telefoonfabrikant ter wereld gaat zijn high end smartphones uitrusten met het relatief nieuwe Windows Phone 7 besturingssysteem. Het door Nokia ontwikkelde Symbian, dat niet voldoende

lees verder ›