Architect

Vraag eenvoudig offertes aan

Architect

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Fouten bij de keuze van de architect

De 3 fouten die men maakt bij de keuze van de architect worden in de dit filmpje besproken.

 

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Architect).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Renato Jeuken Advies
Delftweg 220
3046ND Rotterdam
Van Heerikhuize Architectuur
Kolkakkerweg 76
6713DE Ede
Architectenbureau Brouwer
Voorstraat 60
2611JS Delft
Wubben.Chan architecten B.V.
Vlotlaan 306
2681TV Monster
ArchiPlex B.V.
Voorterweg 207
5611TR Eindhoven
Thijssen Architectuur
D'Hamalestraat 6
5021GK Tilburg
Guus de Waard Ontwerpburo
Zeezwaluwstraat 157
2583RJ Den Haag
Nebula Architects
Nieuwezijds Voorburgwal 292--4
1012RT Amsterdam

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Gipsplaten scheidingswand maken met metal studs

bron: Gamma

Zelf een scheidingswand maken van metal studs en gipsplaten. Dit stappenplan laat zien hoe.

lees verder ›

Samenwonen, maar dan letterlijk

bron: NRC

Steeds meer ouderen en steeds meer mensen met een migratieachtergrond, mogelijk ook een flinke bevolkingsgroei: dat zijn de toekomstverwachtingen.

lees verder ›

Architect zoeken om je droomhuis te laten bouwen

bron: Infonu

Eindelijk is het zover: je hebt de beslissing genomen om je droomhuis te laten bouwen. Je hebt helemaal genoeg van het betalen van maandelijkse huur en wilt nu ook zelf wel eens eigenaar worden van een woning. Als je een eigen huis hebt dan ben jij d…

lees verder ›

Elektrisch transport over water tussen Tilburg en Rotterdam

bron: De Ingenieur

en Rotterdam vervoeren met een elektrisch aangedreven schip. Dankzij die aandrijving is er meer laadruimte dan bij een traditionele machinekamer. Het elektrisch aangedreven containerschip met de naam Port-Liner wordt gebouwd en in bruikleen gegeven door de Van Meegen Group in Bemmel. Het schip

lees verder ›

Oekraïense vluchtelingen aan het werk in Nederland: de bankjurist maakt nu bedden op

bron: NRC

Sinds 1 april hebben Oekraïense vluchtelingen vrije toegang tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Bijna tienduizend zijn er nu in Nederland aan het werk, onder meer in schoonmaak en…

lees verder ›

Kunst zal Beiroet moeten vernieuwen

bron: NRC

Het culturele leven in Beiroet speelde zich af rond de haven waar de explosie op 4 augustus plaatsvond. „Juist nu moet de culturele wereld vernieuwing afdwingen.”

lees verder ›

Op de architectuurbiënnale in Venetië klinkt de oproep tot revolutie

bron: NRC

‘How will we live together?’ is het thema op de 17de architectuurbiënnale in Venetië. Slechts weinig landen proberen op deze vraag in hun inzendingen antwoord te geven.

lees verder ›

Bouwsector zet al vol in op houtbouw

bron: NRC

Al een jaar woedt er een debat over de duurzaamheid van houtskeletbouw ten opzichte van beton. Terwijl de politiek wikt en weegt, heeft de markt al gekozen.

lees verder ›

Hoe bouw ik mijn eigen huis

bron: Hoedoe

Wie droomt er niet van het bouwen van een eigen huis? Sommige dromers laten het niet bij een luchtkasteel, maar gaan echt aan de slag. Het bouwen van een eigen huis wordt, mede door hulp van de overheid, steeds toegankelijker. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: hoeveel geld heb ik in mijn portemonnee. Hoe meer geld je hebt, des temeer er mogelijk is bij het bouwen van een eigen vrijstaande woning. Verwacht geen paleisje als je weinig te besteden hebt, minder geld betekent ook meer concessies.

lees verder ›

Nieuwsbrief Veiligheid in Aanbesteding ViA

bron: De Ingenieur

Dit raakt veel bedrijven, aannemers, onderaannemers en ook architecten- en ingenieursbureaus. Met deze nieuwsbrief willen we deze bedrijven periodiek informeren over ViA en hen helpen zich voor te bereiden op de invoering van ViA.

lees verder ›

Expositie over het Den Haag dat nooit gebouwd werd

bron: NRC

Ongewoon veel grote bouwprojecten in Den Haag vonden geen doorgang in de afgelopen eeuwen, zo blijkt op de vermakelijke tentoonstelling Nooit gebouwd Den Haag in het Haags…

lees verder ›

‘Aan levendig hebben de bewoners geen behoefte’

bron: NRC

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat Nieuwegein uit de grond werd gestampt. Voor de één een slaapstad waar je nog niet dood gevonden wil worden, voor de ander een oase van…

lees verder ›