Huis bouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis bouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Voor menigeen een droom, je eigen huis laten bouwen. Een eigen huis laten bouwen is natuurlijk maatwerk, maar als u in grote lijnen uw wensen door geeft kunnen aannemers en bedrijven gespecialiseerd in woningbouw vrijblijvend contact met u opnemen om met u de mogelijkheden te bespreken die binnen uw budget passen. Maak samen met aannemers uit uw regio een raming van de kosten en ontvang uiteindelijk offertes voor het bouwen van uw woning.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis bouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Pedicure bij u aan huis Loes Stappaerts
Kerkezand 4
5541EV Reusel
MG Klussenbedrijf
Anton de Haenstraat 84
2563BV Den Haag
BelGeert!
Leliestraat 40
1541CM Koog aan De Zaan
Klusbedrijf Klus & Plus De Ronde Venen
Dorpsstraat 30-A
3648AH Wilnis
Het Huis Opticiens
Bellamypark 38
4381CK Vlissingen
Maatschap Huis en Hoef

Zorg voor je huis
Eendrachtstraat 65
7335CE Apeldoorn
Loes Huis- en Tuindiensten
Karperdaal 131
2553PD Den Haag

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Goedkope badkamer inrichten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Een goedkope badkamer inrichten. Bij het oriënteren voor het inrichten van een badkamer kom je de bekende A merken vaak tegen.

Deze mannen gaan elke dag even kijken bij de bouw van Hoog Catharijne

bron: de Volkskrant

De Volkskrant begint een nieuwe serie over gewoonten in het leven van alledag. In aflevering 1: Utrechters Jan Geijtenbeek (71), Cor Tomassen (69), Henk Bouma (66) en Herman Uding (69) treffen elkaar elke dag om naar de verbouwing van het stationsgebied te kijken. Jan, Cor en Herman komen te voet, Henk is op de scooter. Tegen het einde van elke ochtend stappen ze ieder voor zich Hoog Catharijne bi …

lees verder ›

Een Israëlisch dorp, een Palestijnse stad en een gevaarlijk plan

bron: NRC

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu dreigt vanaf volgende week delen van de Palestijnse Westelijke Jordaanoever te annexeren.

lees verder ›

Is Zweden het beloofde land? Voor het eerst overweeg ik om terug te gaan vanwege het onderwijs

bron: de Volkskrant

Haar oudste dochter zat opgepropt in een klaslokaal, haar jongste klaagt dat ze op school zo veel stil moet zijn. Reden voor Jennifer Pettersson om te gaan twijfelen aan het Nederlandse schoolsysteem. Zijn haar kinderen niet beter af in haar moederland Zweden? Als ik met een klein vliegtuig in Noord-Zweden land, is het buiten min 4 graden. Wouter haalt me op in zijn taxi. Terwijl we door een besne …

lees verder ›

Bouwen van een bungalow

bron: Infonu

Het bouwen van een bungalow is een stuk goedkoper dan het bouwen dan een huis. U kunt sterk op de kosten besparen door met de juiste aannemer in zee te gaan. De prijs hoeft dan niet heel hoog te zijn. U kunt er ook voor kiezen zelf de bungalow te bou…

lees verder ›

Opnieuw record huizenprijzen: huis kost nu 313.000 euro

bron: NRC

De huizenprijzen stegen de laatste tijd minder hard. Nu verwacht makelaarsvereniging NVM dat op korte termijn huizen weer sneller duurder worden.

lees verder ›

De prijzen stegen het hardst in wijken die een paar jaar terug nog betaalbaar waren

bron: NRC

Bleef de gekte op de woningmarkt vier jaar terug nog beperkt tot stadscentra, sindsdien zijn juist de wijken daaromheen snel duurder geworden.

lees verder ›

Wat moet je nu nog met de oude nazibunkers? Nou, erin gaan wonen

bron: de Volkskrant

Hitler liet ze bouwen om zijn Duizendjarig Rijk te beschermen tegen aanvallen van de geallieerden. Wat moet je nu nog met die bunkers? Nou, erin gaan wonen. De woning van de Duitse architect Rainer Mielke in een Bremense woonwijk ziet er van buiten nog uit als een bunker: een betonkolos, een grauw overblijfsel uit de Tweede Wereldoorlog. Maar dan wel met een penthouse erbovenop, een open ruimte, t …

lees verder ›

Tegelzetten kosten

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Wat kost een tegelzetter per uur? Wat zijn de prijzen van het tegelwerk van mijn badkamer, keuken of toilet? Veel mensen lopen rond met deze vragen als ze hun huis willen verbouwen, opknappen of renoveren.

Mannen klussen, vrouwen klagen erover

bron: NRC

Japke-d. Bouma wordt een beetje moe van vrouwen die klagen dat hun man moet klussen. Ga lekker zélf klussen, vrouwen, vindt zij. Zo moeilijk is het allemaal niet.

lees verder ›

Zeven verdiepingen in hartje Londen: de duurste eengezinswoning van het land

bron: NRC

Het duurste huis van het Verenigd Koninkrijk, aan de zuidrand van Hyde Park, staat zoals veel kapitale panden in Londen al jaren leeg.

lees verder ›

Kantoor over bestaande bebouwing

bron: Bouwwereld

Hofman Sliedrecht heeft een nieuw kantoorgebouw over het bestaande pand geplaatst. Met 110 ton staal dat grotendeels brandwerend moest worden geverfd en een zware liftkoker voor de stabiliteit, was het geen goedkope oplossing, maar wel de beste.

lees verder ›