Huis bouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis bouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Voor menigeen een droom, je eigen huis laten bouwen. Een eigen huis laten bouwen is natuurlijk maatwerk, maar als u in grote lijnen uw wensen door geeft kunnen aannemers en bedrijven gespecialiseerd in woningbouw vrijblijvend contact met u opnemen om met u de mogelijkheden te bespreken die binnen uw budget passen. Maak samen met aannemers uit uw regio een raming van de kosten en ontvang uiteindelijk offertes voor het bouwen van uw woning.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis bouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

PCG Onderhoud
Boerhaaveplein 13
3112LN Schiedam
Bouwbedrijf Ralph de Nijs
Vrouwehekstraat 2
2021DC Haarlem
Interieurwerk Horbach
Bergerstraat 45
6226BA Maastricht
All-Round Klussenbedrijf W. Doppen
Varsseveldseweg 17-a
7131BG Lichtenvoorde
Maatwerk "de leukste winkel voor huis & tuin"
Hegge 150
6365EG Schinnen
BVN Totaalonderhoud
Clavecimbellaan 489
2287VT Rijswijk (Zuid-Holland)
Stefan Hermans Bouwservice
Herman Maashof 7
6035CZ Ospel
Marten van Rheenen
Irisstraat 87
1214ES Hilversum

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Naturalis: een verbouwing tegen de erecode

bron: NRC

Rechtszaak Naturalis Naturalis in Leiden barst uit zijn voegen. De architect is boos omdat het instituut het ‘oude’ gebouw wil ombouwen.

lees verder ›

160 km/u in een botsauto

bron: De Ingenieur

voor het begin van het nieuwe seizoen. Furzes plan: een botsauto verbouwen tot snelheidsmonster. Hij tikt een 50 jaar oud exemplaar op de kop - zo oud omdat botsauto's toen hoger werden gemaakt. Zo heeft hij meer ruimte om de motor in op te bergen. De keus valt op een krachtbron

lees verder ›

Wat kost een architect?

bron: Infonu

Als consument krijgt u nauwelijks te maken met architecten. Indien u een huis gaat bouwen is een architect inschakelen verstandig. U kunt geld besparen door bij een grote verbouwingen of bij het bouwen van een huis altijd een architect in te schakele…

lees verder ›

Zelf stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Zelf stucen: Stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.

Het WTC in New York, de Reichstag in Berlijn - allemaal gebruiken ze glas van dit Limburgse bedrijf

bron: de Volkskrant

De crisis in de bouw deed zich ook bij Scheuten Glas voelen. Het bracht het bedrijf uit Venlo terug bij de kern. En daar valt, nu de economie aantrekt, wat marketing betreft een wereld te winnen. 'Glas zit in het verdomhoekje.' De gevel van het nieuwe World Trade Center in New York, de koepel van de Reichstag in Berlijn, de gevel van de Europese Centrale Bank (ECB) in Frankfurt, de opbouw van de E …

lees verder ›

Optoppen: een vorm van verbouwen

bron: Bouwwereld

Als bij het optoppen gebruik wordt gemaakt van het bestaande trappenhuis, dan gelden hiervoor de eisen voor bestaande bouw.

lees verder ›

Verbouwen in plaats van verhuizen

bron: Infonu

Er zijn verschillende redenen te bedenken om de voorkeur te geven aan een verbouwing in plaats van een verhuizing. U moet echter de impact en de kosten van een verbouwing niet onderschatten.

lees verder ›

Hoe vraag ik een omgevingsvergunning aan

bron: Hoedoe

Wie een huis wil bouwen of verbouwen, kreeg voorheen te maken met tal van vergunningen. Dat proces is met ingang van 1 oktober 2010 vergemakkelijkt met de komst van de omgevingsvergunning: één vergunning voor alle (ver)bouwplannen. Het aanvragen van die omgevingsvergunning doe je zo!

lees verder ›

Nieuwbouwhuis verbouwen tot droomhuis

bron: Infonu

Een nieuwbouwhuis kopen wil niet zeggen dat het huis alles biedt qua inrichten wanneer je het nieuwbouwhuis intrekt. Het kan zijn dat je een nieuwbouwhuis koopt en bij de koop van het nieuwbouwhuis een doel voor ogen had: het nieuwbouwhuis verbouwen…

lees verder ›

Naturalis schikt voor 1,5 miljoen met architect

bron: NRC

Museum Naturalis in Leiden schikt met architect Fons Verheijen. In ruil voor acceptatie van de verbouwplannen van het museum, ontvangt die anderhalf miljoen euro voor een door…

lees verder ›

Verbouwing Nieuwe Kerk in Delft mag doorgaan

bron: NRC

Archeologen wilden de onderliggende grond bestuderen, terwijl de Nieuwe Kerk slechts een deel van die grond beschikbaar wilde stellen voor onderzoek.

lees verder ›

Muur stucen

bron: ikknapmijnhuisop.nl

Muur stucen: Een muur stucen is een klus die veel mensen zelf proberen uit te voeren wanneer ze hun woning gaan verbouwen, opknappen of renoveren.