Huis bouwen

Vraag eenvoudig offertes aan

Huis bouwen

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Voor menigeen een droom, je eigen huis laten bouwen. Een eigen huis laten bouwen is natuurlijk maatwerk, maar als u in grote lijnen uw wensen door geeft kunnen aannemers en bedrijven gespecialiseerd in woningbouw vrijblijvend contact met u opnemen om met u de mogelijkheden te bespreken die binnen uw budget passen. Maak samen met aannemers uit uw regio een raming van de kosten en ontvang uiteindelijk offertes voor het bouwen van uw woning.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Huis bouwen).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Het Mannetje- praktische hulpdienst
Laan van de Marel 585
7823BR Emmen
M.C. Klussenbedrijf Werkhoven
't Haantje 10
3985PD Werkhoven
Groen Ontwerpen en Bouwen
Olde Kaste 4-A
7256KN Keijenborg
Raymond's Huis en Tuin
Veldkampweg 5-a
7731HL Ommen
Bloos V.O.F.
Venuslaan 23
3318JZ Dordrecht
Perczak Onderhoudsbedrijf
R.C. Bakhuizen van den Brinkstraat 36
2802TT Gouda
Micro Timmerwerk
Esdoornlaan 7
2742XG Waddinxveen
Adviesbureau Zeker Bouwen B.V.
Langenbergsestraat 6
5473NM Heeswijk-Dinther

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Kantoor over bestaande bebouwing

bron: Bouwwereld

Hofman Sliedrecht heeft een nieuw kantoorgebouw over het bestaande pand geplaatst. Met 110 ton staal dat grotendeels brandwerend moest worden geverfd en een zware liftkoker voor de stabiliteit, was het geen goedkope oplossing, maar wel de beste.

lees verder ›

Nu het geweld oplaait, vluchten tienduizenden Congolezen per bootje naar Oeganda

bron: de Volkskrant

In Congo laait het geweld in vele streken op. Tienduizenden dorpelingen in het oosten vluchten met bootjes naar buurland Oeganda. Losha Isingoma (25) rilt van de kou. Hij heeft geslapen in de slagregens. Zaterdag was hij aan wal gestapt hier op de zanderige oevers van het Albertmeer in Oeganda. Samen met zijn vrouw Shakhina en hun twee kinderen, Victor van 3 jaar en het meisje Nadege van twee maan …

lees verder ›

Hoe kan ik energiezuinig bouwen

bron: Hoedoe

Het gaat er eindelijk van komen: je gaat je eigen huis bouwen! Volledige vrijheid over het ontwerp en de inrichting. Dan is nu je kans om je stulpje zo milieuvriendelijk en energiezuinig mogelijk te maken. Goed voor het klimaat en op den duur bespaar je geld. Zulke woningen zijn bovendien een stuk comfortabeler dan de gangbare nieuwbouwhuizen. Door even goed na te denken kun je zelfs een nulwoning bouwen: een huis dat evenveel energie opwekt als het gebruikt. Maar ook bij een verbouwing kun je veel besparen op je toekomstige energierekening.

lees verder ›

Tekorten jeugdzorg: het nieuwe normaal

bron: NRC

De wachtlijsten voor jeugdzorg lopen op. 88 gemeenten doen beroep op een nieuw fonds dat de tekorten compenseert.

lees verder ›

Delfts team knapt huis op in Detroit

bron: De Ingenieur

kunnen ze alles opknappen. Daar willen wij bij helpen.' Het gekochte huis vóór de renovatie (in stemmig zwart-wit)... Dat ging niet gemakkelijk. 'Mede door sommige ramptoeristen is de lokale bevolking wantrouwig jegens buitenlanders. Soms kwamen kunstenaars een huis verbouwen

lees verder ›

Klagen is teken van slechte smaak

bron: NRC

Op de Achterpagina vertellen auteurs wat zij van hun moeder leerden. Vandaag schrijver Jaap Scholten: „Ze bracht ons bij, niet in woord maar in daad: je laat je door niets of niemand uit het veld slaan.”

lees verder ›

160 km/u in een botsauto

bron: De Ingenieur

voor het begin van het nieuwe seizoen. Furzes plan: een botsauto verbouwen tot snelheidsmonster. Hij tikt een 50 jaar oud exemplaar op de kop - zo oud omdat botsauto's toen hoger werden gemaakt. Zo heeft hij meer ruimte om de motor in op te bergen. De keus valt op een krachtbron

lees verder ›

Snelbouwgevel voor zuiniger huis

bron: De Ingenieur

toestemmen. Met dit concept kan een verhuurder kiezen om een leegstaande woning te renoveren voordat ze een nieuwe huurder gaan zoeken, of kunnen individuele huurders ervoor kiezen om hun huis te laten renoveren. Vijf dagen verbouwen De verbouwing duurde in totaal vijftien dagen.

lees verder ›

'Ik vond demissionair minister zijn verschrikkelijk, maar dit was een bekroning'

bron: de Volkskrant

Vanaf 2021 krijgt de Poolse bouwvakker in Nederland dezelfde beloning als zijn Nederlandse collega. Het was het laatste optreden van vertrekkend minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher in Europa. 'Ik vond demissionair minister zijn verschrikkelijk, maar dit was wel heel mooi om nog zelf te doen. Echt een bekroning.' 'Het was echt heel spannend' zegt Lodewijk Asscher. Ministers die met hun prem …

lees verder ›

Honderd kloppende kalfshartjes voor één hamburger

bron: NRC

Martijn Katan reflecteert op de kweekvleesburger. Vergelijkbaar met het bouwen van een huis van luciferhoutjes: het kan, maar het woningtekort los je er niet mee op.

lees verder ›

Hoe drie Nederlanders een duurzaam huis in Detroit bouwen

bron: NRC

Stedenbouw Drie Delftse studenten kochten een vervallen huis in Detroit en knappen het duurzaam op. Het moet het begin zijn van een langlopend project in de stad die opkrabbelt na de crisis.

lees verder ›

Stayokay in reuzenkubussen van Piet Blom

bron: Bouwwereld

Twee reuzenkubussen in het Rotterdamse kubuswoningencomplex van Piet Blom zijn verbouwd tot Stayokay hostel.

lees verder ›