Bedrijfscatering

Vraag eenvoudig offertes aan

Bedrijfscatering

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Bedrijfscatering).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Van den Beuken Catering
De Tienden 26-A
5674TB Nuenen
Catering en Partyservice van 't Hooge
Brederoweg 37
7901JL Hoogeveen
Smaak Bedrijfscatering B.V.
Nieuweweg 109
3765GC Soest
Snellenberg Bedrijfscatering
Dorshorst 1-b
7217PH Harfsen
Catering Sensatie B.V.
Kloosterlaan 33
2681LD Monster
Smorre Catering & Partyverhuur service
Botweg 18
1402LE Bussum
Mango staat voor passie
Langestraat 24
3861BN Nijkerk
V.O.F. Schoenmakers Bedrijfscatering
Veestraat 28
5701RD Helmond

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Cateraars gewild op scholen

bron: de Volkskrant

DEN HAAG - Schoolkantines zijn een groeimarkt voor cateraars. Vorig jaar zagen contractcateringbedrijven hun omzet het meeste toenemen in het onderwijs.... Dat heeft Veneca maandag bekendgemaakt bij de presentatie van de marktontwikkelingen in 2001. De omzet van de dertien contractcateraars die zijn aangesloten bij de brancheorganisatie, is in 2001 met 12,7 procent gegroeid naar ruim 1,2 miljard e …

lees verder ›

Raven op oud frituurvet: duurzaamheid in de festivalwereld

bron: de Volkskrant

Waar de gemiddelde bezoeker doordeweeks kiest voor een plofkip, eet hij op het festival biologisch-dynamisch. Organisatoren hebben steeds meer oog voor ecologie. Een plek om te feesten, te flirten, te dansen, te drinken, nog een keer te flirten en weer verder te feesten: het festival. Een festival is bij uitstek de plek waar alles is toegestaan. Een plek bij uitstek bovendien om je voor één zonnig …

lees verder ›

Compass group catering

bron: Infonu

Compass Group is de globale leider op het vlak van catering. Ze zijn actief in meer dan 50 landen en hebben ongeveer 386.000 mensen in dienst, die voor een omzet zorgen van rond de 18 miljard euro per jaar. Ze werken onder vier merken of brands, die…

lees verder ›

Team A werkt op de zaak, team B thuis

bron: NRC

Bedrijven met een vitale functie stoften deze weken hun rampendraaiboek af. Hoe voorkomen zij uitval van complete teams?

lees verder ›

‘Vijftien jaar lang heb ik gezworven’

bron: NRC

Na een succesvolle carrière als kok belandde Dave Molenaar (52) uit Amersfoort op straat. Vijftien jaar zwierf hij, daarna begon hij een cateringbedrijf.

lees verder ›

Aan leeg gebouw valt weinig te verdienen

bron: NRC

Schoonmaker, beveiliger en bouwer Facilicom heeft last van de leegstand en de malaise in de bouw. Het bedrijf gooit het nu over een andere boeg: zorg aan huis.

lees verder ›

Een gezonde geest in een mooi lichaam; De fitnessfabriek

bron: NRC

Wie aan fitness doet wordt minder snel ziek en bereikt meer, dat beeld draagt de fitness-industrie graag uit.

lees verder ›

Grootste familiebedrijf van het land

bron: de Volkskrant

Het bedrijf dat de zorgtaken voor gemeenten op zich wil nemen, zou je de grote onbekende in Nederland kunnen noemen. Toch zet het per jaar een miljard om. Een schoonmaakbedrijf dat zich inkoopt in huisartsenposten en buurthuizen. Het lijkt een vreemde stap, maar Facilicom heeft een lange traditie van branchevervaging. Na de oprichting als Schiedams schoonmaakbedrijf Gom liep de onderneming keer op …

lees verder ›

Dochter Vendex stoot haar belangen in cateringbedrijven af

bron: de Volkskrant

Vendex-dochter Abilis ontdoet zich van haar 50-procentsbelangen in de cateringbedrijven Restoplan en Le Grand Bernard. Het is de bedoeling dat de aandelen overgaan naar het Franse Générale de Restauration, dat al enkele jaren de resterende belangen in beide ondernemingen bezit.... Van onze verslaggeverAMSTERDAMAbilis is vooral actief in de schoonmaaksector. De Vendex-dochter ziet de belangen in ca …

lees verder ›

Zij gingen de wereld veroveren

bron: NRC

Bijna 2,5 jaar lang interviewde nrc.next iedere week een start-up. Vorige week was de laatste aflevering. Hoe gaat het nu met de bedrijven die we in het begin van de serie spraken?

lees verder ›

Beurs Europa hoogste koers in vier jaar

bron: NRC

De effectenbeurzen in Europa bereikten vanochtend het hoogste niveau in vierenhalf jaar. “De markt is momenteel zeer optimistisch.

lees verder ›

Catering treurt over versobering bedrijfslunches

bron: NRC

De groei in de cateringbranche stagneert. De meeste cateraars hebben daarom grootscheepse marketingcampagnes opgezet om meer naamsbekendheid te krijgen.

lees verder ›