Glaszetter

Vraag eenvoudig offertes aan

Glaszetter

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u een glaszetter nodig voor het plaatsen van nieuwe ruiten, glas-in-lood ramen, dubbel glas of zelfs triple glas. U vraagt eenvoudig, gratis en vrijblijvend offertes aan voor glaszetters bij u in de buurt.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Glaszetter).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

HN Schilders
Korendragersgilde 34
8253GL Dronten
FM Totaal Schildersbedrijf
Plesmanstraat 105
3769HC Soesterberg
Bliksemschilders
H.B. Hulsmanstraat I 61
9663TN Nieuwe Pekela
Glasservice David Mairuhu
Kruisstraat 38
6006ZL Weert
Schildersbedrijf J.H. van Viegen
Dijkgraafseweg 39
6707EJ Wageningen
Glasservice Purmerend
Goudenregenstraat 71
1441HG Purmerend
24 Uur Service Glas & Onderhoud
Schaarbeekstraat 18
1066JW Amsterdam
Glashandel en zetbedrijf Kewo
Burg. v. Sevenhovenstraat 50
9503CE Stadskanaal

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Glasschade en glasproblemen: van krassen tot ramen vervangen

bron: Infonu

Het glas van ramen blijft niet altijd als een volmaakte spiegel. Glasschade zoals krassen op het glas, thermische breuken, of lekke ramen moeten opgelost worden. Andere glasproblemen zijn glasschade door gevelwater (glas-etsing), condens aan binnenka…

lees verder ›

Recordaantal faillissementen in eerste helft van dit jaar

bron: NRC

In de eerste helft van 2013 is er 14 procent meer faillissementen bij bedrijven en instellingen uitgesproken dan een jaar eerder. Het afgelopen halfjaar gingen er 4983 failliet.

lees verder ›

In de lichtval toont zich de meester

bron: NRC

De bouw heeft het zwaar, maar glas-in-loodzetters hebben geen last van de crisis. Tekort aan vaklui is het probleem. Een eigen opleiding moet daar verandering in brengen.

lees verder ›

De zinkfluisteraar

bron: De Ingenieur

aannemer op ons dak gestuurd, of beter: op het balkon. Die is een paar uur bezig geweest en liet een nieuwe regenpijp en wat broddelig plakwerk met stukjes bitumen achter. Het lekt nog steeds. Water en gebouwen, het is ingewikkeld Water en gebouwen, het is ingewikkeld. Je bouwt een huis

lees verder ›

Gipsplaten scheidingswand maken met metal studs

bron: Gamma

Zelf een scheidingswand maken van metal studs en gipsplaten. Dit stappenplan laat zien hoe.

lees verder ›

Subsidievoorwaarden isolatieglas bekend

bron: Bouwwereld

Het ministerie voor Wonen, Wijken en Integratie heeft de voorwaarden voor de onlangs aangekondigde subsidieregeling voor isolatieglas bekendgemaakt.

lees verder ›

Minder ongelukken in de bouwsector

bron: de Volkskrant

Het aantal ongevallen in de bouw neemt nog steeds af. In de periode tussen november 1997 en november 1998 ging het om in totaal 15.850, waarvan bijna driekwart tot verzuim leidde.... Dat blijkt uit onderzoek door Arbouw, het instituut dat zich bezighoudt met verbetering van de arbeidsomstandigheden in de bouw. In de onderzochte periode zijn 1200 manjaren door arbeidsongevallen verloren gegaan.Eén …

lees verder ›

De binnenlanders zinnen op wraak; Schuld en boete in de Betuwe

bron: NRC

Na de dreigende watersnood van dit voorjaar is het mededogen van de autochtonen met de import voorbij. De Waaldijken moeten hoger, tegenspraak wordt niet meer geduld.

lees verder ›

Hoe krijg ik BTW-korting op isolatie

bron: Hoedoe

Een goede isolatie van je woning verhoogt zowel je leef- als wooncomfort. Door te isoleren pak je immers zowel je stookkosten aan, als de tijd die nodig is om je woning op temperatuur te krijgen. Het grootste nadeel van isolatie is echter het kostenplaatje; met name in oudere huizen valt er vaak flink wat te verbeteren. Om je in deze kosten tegemoet te komen, heeft de overheid een subsidieregeling in het leven geroepen. Deze regeling voorziet in een reductie van het BTW-tarief van 21% naar 6% voor arbeidsintensieve en direct energiebesparende werkzaamheden.

lees verder ›

Recordaantal bedrijven failliet

bron: NRC

In het eerste half jaar van 2013 is een recordaantal bedrijven failliet gegaan. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vanochtend bekend.

lees verder ›

GroenLinks wil vut voor fysiek zware beroepen

bron: de Volkskrant

GroenLinks wil een nieuwe, tijdelijke vut-regeling voor mensen in zware beroepen mogelijk maken. De boete die werkgevers nu bij vroegpensionering van werknemers krijgen, vervalt dan tijdelijk. Voorwaarde is dat bonden en werkgevers degelijke plannen maken om doorwerken tot pensionering in de zware beroepen in de toekomst mogelijk maken. GroenLinks rekent op steun van een meerderheid in de Tweede K …

lees verder ›