Glaszetter

Vraag eenvoudig offertes aan

Glaszetter

U kunt hier gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Heeft u een glaszetter nodig voor het plaatsen van nieuwe ruiten, glas-in-lood ramen, dubbel glas of zelfs triple glas. U vraagt eenvoudig, gratis en vrijblijvend offertes aan voor glaszetters bij u in de buurt.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Glaszetter).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Ross & van 't Zand schilderwerken
Trekker 61
8447BV Heerenveen
Schildersbedrijf Heinen
Dorresteinweg 76-A
3763LL Soest
Tony's Glasservice
Oosterduinweg 3
1972NC Ijmuiden
Glasservice HBGlas
Struikstuk 26
8162JM Epe
Overgoor Glas & Onderhoud
Londenweg 239
3137LX Vlaardingen
Glasservice van der Zee
Grafwegen 19-a
6562KE Groesbeek
S. van Hengel
Tuinstraat 56
2921XK Krimpen aan den Ijssel
V.O.F. Schildersbedrijf W.C. van Geerenstein
Fluvia 5
3901GW Veenendaal

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Zzp'er in bouw werkt meer dan werknemer

bron: NRC

De gemiddelde zzp’er in de bouw is een man van 44 jaar oud, met een inkomen van bruto 42.000 euro per jaar.

lees verder ›

Koning van Europa

bron: NRC

Het was wennen voor Henny Mans- holt, toen Sicco minister van Land- bouw werd in 1945. Ze verhuisden van het platteland naar de stad, gingen op de thee bij de koningin.

lees verder ›

Politieversterking gevraagd LOONCONFLICT vertraagt bouw in Noord Tegenslag voor 577 nieuwe bewoners

bron: NRC

(Van een onzer verslaggevers) OP een omvangrijk woningbouwproject in Banne Buiksloot AmsterdamNoord (de Haagse aannemingsmaatachappij Intervam bouwt er 577 woningwetwoningen…

lees verder ›

'Merthe bedankt!', roepen duizenden jongeren

bron: de Volkskrant

'In Haren is geen feest', is de strategie van burgemeester Bats. De koop-avond gaat vrijdag gewoon door. De politie is op alles voorbereid. Maar toch niet op duizenden jongeren die een grimmige slag in Haren ontketenen. 'Die uitnodiging circuleerde al twee weken op Facebook. Als je dan niet iets anders organiseert, faal je als gemeente.' De politie in Haren was op alles voorbereid, maar dit zagen …

lees verder ›

Veiligheidsglas: soorten en eigenschappen

bron: Infonu

Veiligheidsglas wordt doorgaans vooral toegepast in de openbare ruimte, op straat, in kantoren of publieke gebouwen. Maar ook voor toepassingen in woonhuizen kan veiligheidsglas soms een uitkomst zijn.

lees verder ›

Bouw aan het Stedelijk ligt stil

bron: de Volkskrant

De financiële ondergang van hoofdaannemer Midreth is voor veel betrokkenen een volslagen verrassing. 'Het heeft te maken met pech en met de crisis.' AMSTERDAM - De bouw van de prestigieuze nieuwe entree van het Stedelijk Museum in Amsterdam is met onmiddellijke ingang stilgelegd. Dit is het gevolg van een aanvraag tot uitstel van betaling door de hoofdaannemer, het Mijdrechtse bouwbedrijf Midreth. …

lees verder ›

Te zwaar werk in de bouw vanaf 1 september direct beboet

bron: de Volkskrant

De Inspectie SZW gaat harder optreden als bouwvakkers te zwaar werk moeten doen. Vanaf 1 september worden direct boetes opgelegd als bij controles blijkt dat sprake is van te zware lichamelijke belasting. Nu krijgen aannemers eerst nog een waarschuwing en volgt pas een boete als bij een tweede controle werknemers nog steeds te zwaar belast worden. De voormalige Arbeidsinspectie heeft vandaag de ha …

lees verder ›

Subsidievoorwaarden isolatieglas bekend

bron: Bouwwereld

Het ministerie voor Wonen, Wijken en Integratie heeft de voorwaarden voor de onlangs aangekondigde subsidieregeling voor isolatieglas bekendgemaakt.

lees verder ›

De binnenlanders zinnen op wraak; Schuld en boete in de Betuwe

bron: NRC

Na de dreigende watersnood van dit voorjaar is het mededogen van de autochtonen met de import voorbij. De Waaldijken moeten hoger, tegenspraak wordt niet meer geduld.

lees verder ›

Hoe krijg ik BTW-korting op isolatie

bron: Hoedoe

Een goede isolatie van je woning verhoogt zowel je leef- als wooncomfort. Door te isoleren pak je immers zowel je stookkosten aan, als de tijd die nodig is om je woning op temperatuur te krijgen. Het grootste nadeel van isolatie is echter het kostenplaatje; met name in oudere huizen valt er vaak flink wat te verbeteren. Om je in deze kosten tegemoet te komen, heeft de overheid een subsidieregeling in het leven geroepen. Deze regeling voorziet in een reductie van het BTW-tarief van 21% naar 9% voor arbeidsintensieve en direct energiebesparende werkzaamheden.

lees verder ›