Onderhoudsman

Vraag eenvoudig offertes aan

Onderhoudsman

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Vind eenvoudig een onderhoudsman bij u in de buurt.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Onderhoudsman).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

JK uw Onderhoudsman
Ganzerik 16
1902JE Castricum

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Personeelslid ICI meldt zich bij politie

bron: NRC

ROTTERDAM, 12 nov. - Een recherche-fraudeteam van de Rotterdamse politie heeft gisteren een onderhoudsman van het chemische bedrijf ICI in de Botlek gearresteerd in verband…

lees verder ›

Zuid-Holland

bron: NRC

Lid ON • mw. P.H.J. Duijmelinks-Grinwis • mw. J. de Heer-van Prooijen • W. Kleine • W. Nieuwenhuis • G. Osseweijer-de Heer • mw. M.

lees verder ›

‘Bedrijven zien meer in nieuwe technologie dan in isolatie’

bron: NRC

Met goede isolatie valt door bedrijven veel energie te besparen. Bijvoorbeeld door leidingen en opslagtanks beter te isoleren.

lees verder ›

Tochtje op niveau

bron: de Volkskrant

Vroegmodern en ongeschonden is de 17de-eeuwse grachtengordel van Amsterdam. Machteld van Hulten gaat op ontdekkingstocht en ontdekt oases van groen, leert gevels herkennen en hoort fantastische verhalen. Wereldberoemd én onbekend. De Amsterdamse grachtengordel is het allebei. De grachtengordel kent geen geheimen. Al vanaf de eerste editie van het Grachtenboek van Amsterdam (1768) met de beroemde, …

lees verder ›

Wintersport zonder winter

bron: de Volkskrant

De aarde wordt warmer, er ligt steeds minder sneeuw en ijs. Maar wintersport laat zich niet verdringen; recreant en topsporter vieren de kunstkou.

lees verder ›

Ook de politie begint de moed te verliezen

bron: NRC

Wat zou er met de president-directeur van ProRail gebeuren als door gebrek aan onderhoudsmonteurs elke maand een trein ontspoorde?

lees verder ›

Crash door knagers

bron: NRC

Knagende ratten veroorzaakten eerder deze week een catastrofale crash van het telecommunicatiesysteem op het noordelijke eiland van Nieuw Zeeland.

lees verder ›

Foto: SLIEDRECHT - Onderhoudsmonteurs van het ...

bron: NRC

Foto: SLIEDRECHT - Onderhoudsmonteurs van het Elektriciteitsbedrijf Zuid-Holland controleren de hoogspanningslijnen van het landelijk koppelnet in een weiland bij Sliedrecht op…

lees verder ›

Brussel houdt niet van wipkippen

bron: NRC

De belangrijkste grief van Nederlanders tegen `Europa' is dat de samenwerking te veel bureaucratie oplevert, zo bleek deze week uit onderzoek.

lees verder ›

Films op tv

bron: de Volkskrant

ERNEST GOES TO CAMP (John R. Cherry III, 1987). Klunzige onderhoudsman Ernest (Jim Varney) leidt een groepje delinquenten in jeugdkamp.... DEEP IMPACT (Mimi Leder, 1998). Een komeet dreigt de aarde te vernietigen, wat onder een aantal Amerikaanse burgers tot heldendom en persoonijke groei leidt. Met Morgan Freeman en Robert Duvall. BBC 1, 21.05 uur.52 PICK-UP (John Frankenheimer, 1986). Actiethril …

lees verder ›

Brieven 8/1/2020

bron: NRC

Directeur Aad de Groot van zorgverzekeraar DSW kan niet rekenen (Frauderen met zorggeld is simpel dankzij soepele regels, 6/1).

lees verder ›

Nederigheid tot kunst verheven

bron: de Volkskrant

McDonald’s komt steeds met vindingen die het leven van de klant aangenamer maken. Zoals een nieuw kuipje slasaus dat je moet opendrukken.... Terwijl mijn kinderen bijna uit hun stoelen rolden van plezier, deden de Japanners om ons heen de grootste moeite geen spier te vertrekken. Ze begonnen snel een geanimeerd gesprek, keken diep in hun friteszakjes of begonnen zenuwachtig met hun telefoons te sp …

lees verder ›