Schoonmaakbedrijven

Vraag eenvoudig offertes aan

Schoonmaakbedrijven

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere aanbieders.

Jouw Offerte. Eenvoudig een offerte aanvragen bij meerdere aanbieders.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere aanbieders

In de volgende stap geeft u uw contactgegevens op. Zet deze niet in de beschrijving.

Offertes ontvangen?
Bied uw diensten (of producten) aan in deze rubriek (Schoonmaakbedrijven).

Offertes uit de regio

De meeste offerteaanvragen komen uit de grote steden, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg, maar er zijn ook al veel offerteverstrekkers die ook actief zijn in de minder stedelijke gebieden zoals Drenthe, Friesland of Groningen.

Bedrijven / freelancers

Schoonpand
Strekkerweg 75-1.07 B
1033DA Amsterdam
Aemrai Dienstverlening
De Dries 16
5374GR Schaijk
Muntendam's Schoonmaakcalculatie
Einsteinstraat 9
2871KW Schoonhoven
Cleanpol
Willem van Boelrestraat 9
4827AG Breda
De Meesters Schoonmaakbedrijf B.V.
Nieuwe Hemweg 7-P
1013BG Amsterdam
Vimto Group B.V.
Kingsfordweg 151
1043GR Amsterdam
NWI Nederlandse Wasindustrie
's-Gravenweg 318-b
2911BK Nieuwerkerk aan den Ijssel
Kris Schoonmaakbedrijf
Lidwinahof 93
5683DP Best

Bent u op zoek naar handige tips of wilt u inspiratie op doen? We hebben enkele interessante websites voor u geselecteerd met meer informatie. Heeft u zelf een leuk artikel, tip dan de redactie.

Schoonmaakbedrijven sjoemelen met arbeidsomstandigheden

bron: de Volkskrant

Afgelopen jaar hebben verschillende schoonmaakbedrijven die in de fastfoodsector werken overtredingen begaan. Te lange werkdagen, werknemers te weinig betalen, uitkeringsfraude en het ontbreken van een werkvergunning zijn enkele overtredingen die de Inspectie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid tijdens een onderzoek bij vijftig fastfoodbedrijven aantrof. Bij de vijftig onderzochte vestigingen zij …

lees verder ›

Er zijn klanten die denken: ‘hè, kan een man wel schoonmaken?’

bron: NRC

Vooral vrouwen werken als schoonmaker. Maar er komen ook steeds meer mannen die met zwabber of schrobmachine kantoren, treinen én huizen schoonmaken.

lees verder ›

Strijd tegen onderbetalende gemeenten in de thuiszorg

bron: NRC

Gemeenten betalen te lage tarieven voor thuiszorg, vinden vakbonden en brancheorganisaties. Na jaren van onderlinge strijd, willen ze nu samen zorgen voor fatsoenlijke betaling…

lees verder ›

Schoonmaken was nog nooit zo goedkoop

bron: de Volkskrant

Noem me sentimenteel, maar ik was ontroerd toen ik zaterdag in deze krant las over Selita Pherai Ramesar (64). Al 36 jaar maakt ze ziekenhuizen schoon, dweilt ze gangen van ministeries, haalt ze doekjes over eindeloze rijen bureaus. Op termijn kan ze in dienst komen bij het ministerie waar ze al jaren werkt. Ze vindt het 'een droom' en 'een teken van respect'. Abdel Kourtit (50), schoonmaker bij d …

lees verder ›

Fort Europa - Griekse kustwacht haalt ruim 1400 mensen van zee

bron: de Volkskrant

De Volkskrant onderzoekt de komende weken de vluchtelingencrisis in Europa. Wie zijn die vluchtelingen, wat zijn de gevolgen van hun komst en hoe kan het anders? Op die vragen proberen we een antwoord te geven, in de krant en online. In dit blog wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom de vluchtelingencrisis. Lees hier alle Fort Europa-artikelen terug.

lees verder ›

De democratie in Amerika staat op springen

bron: NRC

Iedere democratie heeft normen van beschaafd gedrag nodig. In Amerika zijn deze overboord gezet, ziet Frans Verhagen .

lees verder ›

Slachtoffer en verdachte in het drugsmilieu

bron: NRC

In 2018 wordt Ahmet G. genoemd als spil in een gewelddadig conflict in de Utrechtse onderwereld. Een jaar later ontsnapt hij aan de dood en nu staat hij terecht voor witwassen.

lees verder ›

Brabant is het drugscentrum van Nederland

bron: NRC

In Brabant wordt al jaren op grote schaal wiet geteeld. Nu zijn daar ook tientallen xtc-labs bijgekomen, schrijft nrc.next.

lees verder ›

Gezocht: professionele verkeersregelaars, en dus liever geen cowboys

bron: de Volkskrant

Er is een groot tekort aan verkeersregelaars. Ook niet zo gek: je moet voor dag en dauw op, het betaalt weinig en voorbijgangers steken geregeld hun middelvinger op. Maar in de campagne die het UWV samen met bedrijven is gestart om verkeersregelaars te werven, wordt juist gesproken over een 'afwisselende en verantwoordelijke' functie. Lees hier de reportage die Marcel van Lieshout vorige zomer sch …

lees verder ›

De goudhaantjes uit Veldhoven

bron: NRC

De jaarcijfers van ASML zijn om van te watertanden. De omzet steeg naar 9 miljard euro, de nettowinst met 40 procent naar 2,1 miljard. Voor wie is dat goed nieuws?

lees verder ›

Wat te doen bij waterschade door neerslag in uw woning?

bron: Infonu

In Nederland komen steeds vaker grote stortbuien voor. Dit zorgt niet alleen voor ellende in het verkeer maar ook goten en riolen kunnen deze grote hoeveelheden water vaak niet verwerken waardoor er kans bestaat dat dit regenwater ongewenst uw huis b…

lees verder ›

‘CSU had nooit in zee moeten gaan met Hilton hotel’

bron: NRC

Schoonmaakfirma CSU brak terecht met opdrachtgever Hilton. Maar het moet ook zelf een eerlijke prijs vragen, vindt communicatieadviseur Marco van Moort.

lees verder ›